MŰSZAKI TÁMOGATÁS

Xylect szivattyú kiválasztó szoftver

N

A Xylem víz- és szennyvíziparban tevékenykedő tervezőkkel, mérnökökkel és értékesítési szakemberekkel folytatott szakmai konzultációja alapján egy még könnyebben kezelhető alkalmazást készített, mellyel a szivattyú kiválasztás egyszerűbb mint valaha.

A frissített termékadatbázis professzionális támogatást nyújt valamennyi platformon, legyen szó akár asztali gépről, tabletről vagy okostelefonról. Az ügyfelek az alkalmazás segítségével egyszerűen és gyorsan hozzáférhetnek a Xylem szivattyú és keverő családjainak teljes választékához.

Secad tervezői segédlet

l

A SECAD tervezői segédlet iránymutatást ad az átemelők kialakításához. Flygt tervezési ajánlások szerkesztési szabályait alkalmazva könnyen készíthet rajzokat a kisebb előre gyártott Compit és TOP átemelő kialakításoktól kezdve a nagyobb ~3000 l/s szállítási követelményekig igazodva.

Z

A SECAD-dal rajzolt átemelők előtervezett elvek alapján készülnek, melyek biztosítják a szivattyúzáshoz biztosítandó ideális áramlási viszonyokat. A rajzok AutoCAD dwg-be exportálhatók, a részletesebb tervezési ajánlások a SECAD részeként pdf-ben is olvashatók.

Kérdése van? Üzenjen nekünk!

7 + 10 =