A világszerte több mint 250.000 helyszínen telepített rendszerekkel szerzett tapasztalatait kihasználva a Xylem Wedeco márkája megbízható, vegyszermentes, környezetbarát víz- és szennyvízkezelő technológiákat, többek között ultraibolya (UV) sugárzással működő fertőtlenítő és ózonos oxidációs rendszereket gyárt. A Wedeco rendszerei az egyéni felhasználói igényekhez szabhatóak, legyen szó a szennyvízben található mikroorganizmusok eltávolításáról, a közüzemi ivóvíz fertőtlenítéséről vagy az ipari víz kezeléséről.

TERMÉKEINK

WEDECO Ózon rendszerek

Az ózon az iparilag előállítható legerősebb oxidálószerek közé tartozik, felhasználását tekintve általánosan az ipari és kommunális vizek kezelésére alkalmazzuk. Az ózon speciális előnye az a természetes folyamat, mely során kifejti hatását: a káros anyagok, a szín, a szag, és a mikoroorganizmusok eltávolítása direkt oxidációval valósul meg, így nem keletkeznek ártalmas, klórozott melléktermékek. A Xylem WEDECO ózon generátorok a víz- és szennyvíztisztítás mellet olyan fehérítési alkalmazásokban is használatosak mint például a papír fehérítés, vagy más ipari oxidációs folyamatok.

WEDECO UV rendszerek

A WEDECO UV rendszerek alternatív megoldást kínálnak a környezetkárosító hatású kémiai fertőtlenítési eljárások mellett. Az UV fertőtlenítés a Napból származó természetes sugárzás sokoldalú hatását hasznosítja. Az UV fény alkalmazható a víz fertőtlenítésére, vagy a folyadékokban, felületeken, illetve levegőben előforduló mikroorganizmusok elpusztítására. A WEDECO UV rendszerek alkalmasak az ivóvíz, technológiai víz, szennyvíz, tengervíz, ultratisztaságú víz és egyéb áttetsző folyadékok (pl.: cukorszirup) fertőtlenítésére is.

AOP

Az ózon, vagy UV fény kombinációjával kialakított technológia a perzisztens mikroszennyezők eltávolítására.

Segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásában?

Kiválasztó szoftverünk és mérnök kollégáink az Ön rendelkezésére állnak!