A Xylem Godwin márkaneve alatt teljesen automatikus, önfelszívó szivattyúk széles skáláját kínálja mind ideiglenes, mind állandó használatra. Elektromos és dízel szivattyúinkat számos alkalmazásban, köztük a bányászatban, az építőiparban, a közüzemben és ipari alkalmazásokban világszerte használják víztelenítésre, folyadékok mozgatására.

TERMÉKEINK

Flygt 2000-es sorozat

A Flygt 2000-es sorozatának szivattyúi könnyedén megbírkóznak a kémiailag agresszív, a mechanikusan súroló hatású, és a nagy viszkozitású, részecskékkel telített folyadékok kezelésével.

Flygt 2600-as sorozat

A Flygt 2600-as sorozat ideális választás bányászati, építési, ipari, és kommunális alkalmazásokhoz. A rendkívüli tartósság és kopásállóság hosszú ideig állandó teljesítményt biztosít.

Flygt 2700-as sorozat

A 100%-ban rozsdamentes acélból készült Flygt 2700-as sorozatú szivattyúk a korrodáló és súroló hatású folyadékok kezelésére  alkalmasak, a pH-értékek széles skáláján.

Flygt 2800-as sorozat

A legkomolyabb kihívást jelentő víztelenítési folyamatokra évtizedek óta a tartós és robusztus Flygt BIBO a megoldás.

Godwin CD sorozat

A Godwin Dri-Prime CD sorozat nagy kapacitású, közepes emelőmagasságú szivattyúi nyers szennyvíz, iszap, és akár 125 mm átmérőjű részecskéket tartalmazó folyadékok szállítására is alkalmasak.

Godwin NC sorozat

A Godwin Dri-Prime NC sorozat kompakt, ugyanakkor rendkívül nagy teljesítményű szivattyúi az innovatív, öntisztító Flygt N-technológiának köszönhetően alacsonyabb energiaköltséggel és kevesebb állásidővel üzemelnek.

Segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásában?

Kiválasztó szoftverünk és mérnök kollégáink az Ön rendelkezésére állnak!