ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

A víz számos iparág és ipari folyamat működésének központi eleme. A Xylem termékei és megoldásai az ipari létesítmények teljes vízciklusának valamennyi pontján szerephez jutnak. A Xylem teljeskörű megoldásokat nyújt a legtöbb szegmensben, így a közüzemben, épületgépészetben, és az ipari alkalmazásokban.

A Xylem vezető vízgazdálkodási technológiai cég, amely minden vízzel kapcsolatos problémára megoldást kínál. Innovatív, intelligens technológiai megoldásait az egész világon alkalmazzák víz-, szennyvízkezelési és energiaipari feladatokra.

Egyre nagyobb kihívásokat állító világunkban a Xylem innovatív víztechnológiai megoldásokat nyújt a vízkör minden szakaszára.

A teljes vízkörre kiterjedő technológiai bázisunk egyedülálló. Az elvezetéstől és ellátó hálózatoktól az újrafelhasználásig és a természetbe való visszajuttatásig, nagy hatékonyságú vízügyi technológiai megoldásaink, ipari szivattyúink és alkalmazásaink nem csak kevesebb energiát fogyasztanak és csökkentik az eszközök életciklus-költségét, de támogatják a fenntarthatóságot is.